Gevulde courgettes

Overheerlijk!

Boodschappenlijstje
  • 750 g gehakt
  • 4 courgettes
  • 2 uien (niet te groot)
  • 2 eieren (loskloppen)
  • Paneermeel (+/- 3 el)
  • Peper en zout
  • Olie
  • Gemalen kaas
  • Gehakte peterselie
  • 1 à 2 teentjes look
Bereiding

De courgettes halveren, uithollen, vruchtvlees bijhouden en fijnsnijden. De courgettes ongeveer 8 minuten in zout water laten koken. De ui en de peterselie hakken. De ui samen met het gehakt en de look stoven in olijfolie, daarna het losgeklopte ei en het paneermeel toevoegen. De peterselie ook toevoegen en mengen. De courgettes opvullen en in een beboterde ovenschotel leggen. Bestrooien met gemalen kaas naar smaak. 30 minuten un de oven zetten op 180°C. Lekker met wilde rijst.

Tags

GROENTE | HOOFDGERECHT | LENTE

Jouw commentaar

Naam: E-Mail: Commentaar: