Punch

Heerlijk voor tijdens de zomerdagen!

Boodschappenlijstje
  • 2 flessen droge witte wijn
  • 2 flessen schuimwijn
  • 2 sinaasappels
  • 2 citroenen
  • 2 nectarines
  • 1 kleine meloen
  • 40 cl cointreau
  • 10 eetlepels fijne suiker
  • Om te serveren: ijsblokjes
Bereiding

Boen de sinaasappel en de citroen schoon. Schil de meloen en de nectarine en verwijder de pitten en pitjes. Snij het fruit in heel kleine stukjes. Doe het in een grote glazen kom. Giet de witte wijn en de cointreau erbij. Voeg de suiker toe en laat de punch een paar uur op een koele plek rusten. Voeg de gekoelde schuimwijn toe en roer goed om. Serveer meteen met ijsblokjes.

Tags

FRUIT | DRANK | ZOMER

Jouw commentaar

Naam: E-Mail: Commentaar: