Gehakt met groenten

Echt de moeite!

Boodschappenlijstje
  • 400 g gemengd gehakt
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 1 rode en 1 gele paprika
  • 250 g tomaten
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel olie
  • 1,5 dl groentebouillon
  • 2 el geconcentreerde tomatenpuree
  • 150 g feta
  • Provençaalse kruiden
  • Peper en zout
Bereiding

Spoel de groenten en snij ze in niet te kleine stukken. Bak het gehakt rul in de hete olie. Breng het op smaak met de gepelde knoflook, een mespunt Provençaalse kruiden en peper en zout. Doe er de bouillon en de tomatenpuree bij en schep goed om. Voeg de groenten toe. Laat alles 10 à 15 minuten stoven in de open pan (tot de groenten beetgaar zijn). Werk af met verkruimelde feta en serveer met gebakken aardappelen.

Tags

GROENTE | HOOFDGERECHT | HERFST

Jouw commentaar

Naam: E-Mail: Commentaar: