Gestoofde spitskool met gehakt

Overheerlijk!

Boodschappenlijstje
  • Spitskool
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • 50 gram boter
  • 300 gram gehakt
  • Zout, peper
Bereiding

Snijd de kool in reepjes, was ze en laat ze goed uitlekken. Fruit de kool en de in blokjes gesneden ui samen met de uitgeknepen knoflook in een pan op een laag vuur glazig.
Bak het gehakt op een matig vuur rul en voeg kerriepoeder toe. Voeg het gehaktmengsel aan de kool toe.
Smoor het geheel in een gesloten pan op een laag vuur gaar. Schep regelmatig alles om. Voeg naar smaak zout en peper toe. Serveren met aardappelpuree.

Tags

GROENTE | HOOFDGERECHT | VLEES | HERFST

Jouw commentaar

Naam: E-Mail: Commentaar: